O NAMA

Restoran Le Moliere nalazi se u pešačkoj zoni centra grada, u Zmaj Jovinoj 11, na spoju sa Knez Mihajlovom ulicom. Le Moliere je autentični restoran koji nudi specijalitete francuske kuhinje, kao i odabrana internacionalna i srpska jela. Konceptualno, restoranska ponuda se bazira na prirodnim ukusima, svežini proizvoda kao i opuštenosti za stolom.

Tradicionalna, kao i moderna jela, očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih pariskih restorana. Ono što će vaš doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih kao i italijanskih i srpskih vina. Težnja restorana Le Moliere je da prenese autentičnu francusku atmosferu u srpsku prestonicu uz pomoć kvalitetne prepoznatljive kuhinje, ljubaznog osoblja i šarmantnog ambijenta. Restoran ima dva nivoa i kapaciteta je do 60 ljudi, a ima i prelepu baštu, koja izlazi na Knez Mihajlovu ulicu sa 100 mesta.

Restoran Le Moliere predstavlja i savršen izbor ukoliko tragate za idealnim prostorom za priređivanje privatnih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, organizovanja prezentacija i drugih vrsta aktivnosti. Ljubazno osoblje, koje svoj posao obavlja izuzetno profesionalno, pobrinuće se da u restoranu Le Moliere iskusite i jedinstveno uživanje u svojevrsnom spoju sofisticiranosti i opuštenosti. I enterijer i eksterijer restorana Le Moliere kreirani su vrlo pažljivo, sa primarnom idejom ostvarivanja maksimalnog komfora i hedonizma gostiju. Ono što je veoma bitno jeste da je restoran Le Moliere pet friendly mesto, tako da ovde možete uživati sa svojim ljubimcem.

Restoran Le Moliere pleni i osvaja svoju publiku, toplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge. Na prvom mestu je svakako njegova kuhinja, sa kuvarima koji imaju ozbiljno internacionalno iskustvo. Profesionalno i ambiciozno osoblje, dobro uigran tim i težnja za zadovoljenjem svakog zahteva i najprobirljivijih gostiju su rezultat desetogodišnje tradicije restorana Le Moliere. Ne čekajte ni trenutka. Posetite ovaj izvanredni prestonički restoran i sebi i svojim prijateljima podarite jedinstveno iskustvo. Ljudi okupljeni oko restorana Le Moliere pobrinuće se da vam budu na usluzi, a vi ćete se u ovo divno mesto zaljubiti već prilikom prvog boravka.

Doživite duh Pariza u srcu Beograda.

Dobrodošli

Rezervišite sto

Grupna rezervacija

Le Moliere

Share and Enjoy !

0Shares
0 0